Handgereedschap

Handgereedschap

Handzaag

Onze handzaag combineert kracht en precisie voor moeiteloos zagen. Met scherpe tanden en een ergonomisch handvat is deze zaag perfect voor nauwkeurige snedes. Ontdek efficiëntie in elke beweging.

Ijzerzaag

Onze ijzerzaag levert moeiteloos nauwkeurige snedes in metalen materialen. Robuust en scherp, ontworpen voor duurzaamheid. De ergonomische handgreep zorgt voor comfort en controle bij elke zaagbeweging. Perfect voor metaalbewerking.

Hamer

Onze hamer is een krachtig gereedschap met een gebalanceerd ontwerp voor precisie en efficiëntie. Of je nu spijkers inslaat of materialen bewerkt, deze duurzame hamer staat garant voor doeltreffendheid.

Beitels

Onze beitels zijn vakkundig ontworpen voor precisiewerk. Met scherpe snijkanten en duurzame materialen bieden ze betrouwbare prestaties. Ideaal voor het bewerken van hout en het realiseren van verfijnde ambachtelijke projecten.

Ringsleutels

Onze ringsleutels zijn de sleutel tot efficiëntie. Met een stevige grip en nauwkeurige maatvoering bieden ze optimale hefboomkracht. Essentieel voor het strak aandraaien van bouten en moeren. Handig en betrouwbaar gereedschap.

Schroevendraaier

Onze schroevendraaier is het ultieme gereedschap voor precisiewerk. Met een ergonomisch handvat en duurzame punt biedt het gemak en controle. Onmisbaar voor het vastdraaien van schroeven in elke klus.

Inbussleutel

Onze inbussleutel levert moeiteloze montage met een hexagonale kop. Duurzaam en veelzijdig, ideaal voor het aandraaien van inbusschroeven. Het compacte ontwerp maakt het een handig gereedschap voor diverse klussen.

Waterpomptang

Onze waterpomptang is het ultieme gereedschap voor een stevige grip op leidingen en buizen. Met verstelbare kaken en duurzaam handvat biedt het betrouwbaarheid voor diverse loodgietersklussen.

Verstelbare moerensleutel

Onze verstelbare moerensleutel is een veelzijdig instrument voor elke klus. Met een eenvoudig verstelbaar mechanisme biedt het optimale grip op verschillende moerformaten. Efficiëntie en veelzijdigheid binnen handbereik.

Lijmklemmen

Onze lijmklemmen bieden onmisbare stabiliteit bij het verlijmen van materialen. Met een robuuste constructie en eenvoudig verstelbare kaken zorgen ze voor nauwkeurige en betrouwbare fixatie tijdens ambachtelijke projecten.

Holpijp

Onze holpijp is een essentieel gereedschap voor nauwkeurig ponsen in diverse materialen. Met scherpe snijranden en een stevige handgreep maakt het gemakkelijk en precies ronde gaten voor verschillende toepassingen.

Pendrijver

Onze pendrijver is het perfecte instrument voor nauwkeurig en gecontroleerd drijven. Met een geharde punt en comfortabele handgreep is het ideaal voor het bewerken en markeren van metalen oppervlakken.

Nijptang

Onze nijptang is een betrouwbaar instrument voor precisiewerk. Met scherpe snijkanten en een stevige grip biedt het optimale controle bij het knippen en buigen van draad en kleine materialen.

Ratel

Onze ratel is een krachtige tool voor snel en efficiënt vastdraaien. Met omkeerbare functie en soepele werking biedt het gemak bij het aandraaien van bouten en moeren. Onmisbaar voor elke klus.

Winkelhaak

Onze winkelhaak is een onmisbaar meetinstrument voor nauwkeurige hoeken. Met een stevig metalen blad en duidelijke markeringen biedt het precisie bij het aftekenen en zagen. Essentieel voor elke klus.

Duimstok

Onze duimstok is de maatstaf voor precisie. Met een inklapbaar ontwerp en duidelijke markeringen is het ideaal voor nauwkeurige metingen. Betrouwbaar en draagbaar, een essentieel gereedschap voor elke klus.

Rolmaat

Onze rolmaat is een handig en draagbaar meetinstrument. Met een intrekbaar lint en duidelijke markeringen biedt het snel en nauwkeurig meten. Compact en betrouwbaar, essentieel voor elke klus.

Seegerringtang

Onze seegerringtang is een onmisbaar gereedschap voor het eenvoudig plaatsen en verwijderen van seegerringen. Met stevige kaken en een handig vergrendelingsmechanisme biedt het precisie en gemak bij elke toepassing.

Griptang

Onze griptang is de ultieme oplossing voor een stevige grip op diverse materialen. Met verstelbare kaken en vergrendelingsmechanisme biedt het gemak en controle bij het vasthouden en draaien. Een veelzijdige tool voor elke klus.

Combinatietang

Onze combinatietang is een veelzijdig instrument voor precisiewerk. Met knip-, buig- en grijpmogelijkheden biedt het efficiëntie en gemak bij diverse klussen. Een betrouwbare metgezel voor elke doe-het-zelver.

Waterpas

Onze waterpas is het ideale instrument voor het verkrijgen van perfecte horizontaliteit. Met nauwkeurige luchtbellen en stevige constructie zorgt het voor foutloze uitlijning bij elke klus. Onmisbaar voor precisiewerk.

Kniptang

Onze kniptang is ontworpen voor nauwkeurig knippen van draad en dunne materialen. Met scherpe snijkanten en een comfortabele grip biedt het moeiteloos en gecontroleerd knippen voor diverse toepassingen.