Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap

Boormachine

Onze boormachine levert krachtige prestaties voor elke klus. Met variabele snelheden en eenvoudige bediening biedt het precisie bij boren en schroeven. Een betrouwbaar gereedschap voor efficiënt en nauwkeurig werk.

Slijptol

Onze slijptol is de ultieme krachtpatser voor snelle en nauwkeurige slijp- en snijtaken. Met variabele snelheden en een robuuste constructie biedt het moeiteloze precisie voor diverse materialen. Onmisbaar voor elke klus.

Heteluchtpistool

Ons heteluchtpistool is de perfecte tool voor diverse toepassingen zoals verf afbranden en krimpen van krimpkousen. Met regelbare temperatuur en veelzijdigheid biedt het efficiënte warmteprecisie voor elke klus.

Schuurmachine

Onze schuurmachine maakt glad afwerken moeiteloos. Met variabele snelheden en gebruiksvriendelijk ontwerp biedt het efficiënte schuurprestaties voor verschillende oppervlakken. Een onmisbaar gereedschap voor het bereiken van een professionele afwerking.

Slagschroevendraaier

Onze slagschroevendraaier is de krachtige oplossing voor snelle en efficiënte schroefwerkzaamheden. Met hoog koppel en compact ontwerp biedt het snelheid en controle, waardoor klussen moeiteloos worden geklaard.

Decoupeerzaag

Onze decoupeerzaag is de ultieme tool voor nauwkeurig zagen in diverse materialen. Met instelbare snelheden en een wendbaar ontwerp biedt het moeiteloze precisie voor het realiseren van gedetailleerde snedes.

Schrobzaag

Onze schrobzaag is de ideale metgezel voor snel en nauwkeurig zagen. Met scherpe tanden en een ergonomische handgreep biedt het moeiteloze precisie bij het bewerken van hout en andere materialen.

Multitool

Onze multitool is de alles-in-één oplossing voor elke klus. Met verwisselbare accessoires biedt het veelzijdigheid voor zagen, schuren en snijden. Compact, krachtig en essentieel voor elke doe-het-zelver.

Stofzuiger

Onze stofzuiger is de krachtige schoonmaakpartner voor een gezonder huis. Met efficiënte zuigkracht en veelzijdige functies zorgt het voor een grondige reiniging van vloeren, tapijten en meer. Een must-have huishoudelijk apparaat.